Programma

Thursday, 6/6/2019

Limousin 1 Limousin 2 Limousin 3 Dexter 11-14 Dexter 15-18 Dexter 19 Dexter 21-24 Dexter 25-28 Dexter 30 Galloway Rode Geus
7:15am
Limousin 1
7:15 AM — 30 min

Registratie

7:45am
7:45 AM — 60 min

Azure Cloud Strategie

  • Azure
  • 200
7:45 AM — 60 min

Post breach security with ATA or ATP

  • Microsoft 365
  • 200
7:45 AM — 60 min

PowerApps best practices

  • Microsoft 365
  • 300
7:45 AM — 60 min

How to upgrade or migrate SCOM like a champ

  • Datacenter Management
  • 300
7:45 AM — 60 min

Combine Azure, IoT & Edge; Azure IoT Edge

  • Virtual Reality (IoT/AI/BI/HoloLens)
  • 200
8:45am
Limousin 1
8:45 AM — 15 min

Break - partner hub

9:00am
9:45am
Limousin 1
9:45 AM — 20 min

Break - partner hub

10:15am
10:15 AM — 60 min

Journey to the modern workplace

  • Microsoft 365
  • 200
10:15 AM — 60 min

Intune, PowerShell and the Graph API

  • DevOps & Automation
  • 300
10:15 AM — 60 min

The death of the IT Pros

  • Future Thoughts
  • 300
11:15am
Limousin 1
11:15 AM — 15 min

Break - partner hub

11:30am
11:30 AM — 60 min

Overleven in de jungle van DevOps tools

  • DevOps & Automation
  • 300
11:30 AM — 60 min

Driving Power BI automation through monitoring

  • DevOps & Automation
  • 300
11:30 AM — 60 min

Infrastructure as Code; Azure Resource Manager - inside out

  • DevOps & Automation
  • 300
12:30pm
Limousin 1
12:30 PM — 60 min

Lunch - sponsored by Computerplan

1:30pm
1:30 PM — 60 min

Hardening Windows Server

  • Security
  • 300
1:30 PM — 60 min

A.I. on the Microsoft Stack

  • Virtual Reality (IoT/AI/BI/HoloLens)
  • 300
1:30 PM — 60 min

Protect Office 365 and more with EMS

  • Microsoft 365
  • 300
1:30 PM — 60 min

Journey to the cloud

  • Future Thoughts
  • 200
1:30 PM — 60 min

Van Skype for Business naar Microsoft Teams

  • Microsoft 365
  • 300
1:30 PM — 60 min

SDWAN, beyond the Hype

  • Azure
  • 300
2:30pm
Limousin 1
2:30 PM — 15 min

Break - partner hub

2:45pm
2:45 PM — 60 min

Microsoft Teams Architecture Deep Dive

  • Microsoft 365
  • 300
2:45 PM — 60 min

Windows Sandbox to the rescue

  • Security
  • 300
2:45 PM — 60 min

Storage Spaces Direct - Welke keuzes moet ik maken?

  • Datacenter Management
  • 200
2:45 PM — 60 min

Innovate: connecting Bleeding Edge Technologies

  • Virtual Reality (IoT/AI/BI/HoloLens)
  • 300
3:45pm
Limousin 1
3:45 PM — 30 min

Break

4:15pm
4:15 PM — 60 min

Windows Virtual Desktop deep dive

  • Azure
  • 300
4:15 PM — 60 min

Build your own world: ARM Templates

  • Azure
  • 300
4:15 PM — 60 min

GraphQL with Entity Framework Core

  • Other
  • 300
4:15 PM — 60 min

RDMA & SMB 3: State of the union

  • Datacenter Management
  • 300
4:15 PM — 60 min

Git and GitHub getting started

  • DevOps & Automation
  • 200
5:15pm
Call for Speakers powered by Sessionize.com