Experts Live NL team

Bert Wolters – Chairman 
Bert Wolters (aka AzureMan) is Lead van het Cloud Infrastructure en Apps unit bij InSpark in Nederland. Zijn primaire focus ligt op het public cloud van Microsoft, Microsoft Azure en Azure Stack. Bert is al 3 jaar MVP en voorzitter van Stichting Experts Live. Hij deelt zijn kennis op zijn blog AzureMan.

Linkedin | Twitter | Blog

Brenda Kager – Treasurer & Marketing- en Event Manager 
In de afgelopen 10+ jaar heeft Brenda gewerkt als Marketing & Event professional in de IT. In 2009, bij het eerst Experts Live event, was Brenda al in een organiserende rol nauw betrokken. In de jaren die volgde bouwde Brenda samen met Maarten aan het merk en organiseerde tal van succesvolle events in Nederland. Bij Stichting Experts Live vervult zijn de Marketing & Event Manager rol en is penningmeester. Momenteel werkt zij als zelfstandig Event-Marketeer voor verschillende organisaties in Nederland.

Linkedin | Twitter

Maarten Goet – Founder
Samen met Raymond Comvalius en Gerard Verbrugge ontstond het idee; kennis delen door en voor de community rondom Microsoft technologie. De naam Experts Live – werktitel MVP live – was geboren en het eerste kennisevent een feit. Een klein event (60 man) in de Witte Bergen, Eemnes in november 2009. Nu bijna 10 jaar later is Experts Live een wereldwijd community platform rondom Microsoft-technologie en actief in 4+ continenten, 15+ landen en bereikt meer dan 10.000 experts. Maarten is MVP en Microsoft Regional Director en deelt op grote events als Microsoft Ignite, Inspire en vele anderen zijn kennis.

Linkedin | Twitter | Blog

Jeroen Niesen – Volunteer 
Als zelfstandig Azure Consultant in Nederland helpt Jeroen organisatie in hun digitale transformatie. Naast zijn day-to-day job ondersteunt hij Experts Live. Hij is nauw betrokken bij het Experts Live TV label en ontwikkelt handige tools die tijdens onze bijeenkomsten worden ingezet.

Linkedin | Twitter | Blog

Kenneth van Surksum – Speaker Manager 
Als Managing Consultant werkt Kenneth bij Insight24. Een organisatie gespecialiseerd in manageability van IT met behulp van Microsoft technologie. Daarnaast is Kenneth mede-oprichter en bestuurslid van de Windows Management User Group Nederland. Kenneth zet zich naast zijn werk en andere community activiteiten in voor Experts Live. Ook hij is betrokken sinds het eerste event in Eemnes in 2009. Hij neemt hij al jaren de rol van speaker manager op zich samen met Erik Loef.

Linkedin | Twitter | Blog

Erik Loef – Speaker Manager
Erik is de CTO  van Proxsys. Proxsys is een all-in IT service provider, die een complete veilig digitale werkplek faciliteert waarin niks aan het toeval wordt overgelaten door alles in eigen beheer te houden. Naast Proxsys is Erik samen met o.a. Kenneth bestuurslid van de Windows Management User Group. Betrokken bij Experts Live sinds 2013. Afgelopen drie jaar betrokken als Speaker Manager bij Experts Live en mede-organisator van het eerste Nederlandse Experts Live Café . In 2018 kreeg Erik de MVP titel vanuit Microsoft.

Linkedin | Twitter | Blog

 

Heb jij ook passie voor Microsoft technologie?

En lijkt het je leuk om aan een (internationaal) community mee te bouwen? Bij Experts Live zoeken we volunteers die graag de handen uit de mouwen steken. Neem contact met ons op. We kijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik hier