FAQ: Experts Live Netherlands – 9de editie op 6 juni 2019

Wat zit er allemaal in de ticketprijs van € 120,-?
Een veelzijdig programma met tien parallelle tracks, meer dan 65 break-out sessies, een keynote en méér. De vele technisch inhoudelijke sessies variëren van level 200 tot 400. De conferentie is zo opgezet dat je tussen de sessies door de sprekers direct kan benaderen om vragen te stellen. In een dag kun jezelf helemaal opfrissen rondom de verschillende thema’s zoals Azure en Security. Bij de ticketprijs zit koffie, thee, fris, lunch, snacks en een netwerkborrel inbegrepen. Heb je een allergie? Geef dit door tijdens het registratieproces. 

Voor wie is Experts Live Netherlands interessant?
Experts Live is een technische conferentie en voor iedereen interessant met een passie voor Microsoft technologie. Beheerders, engineers, architecten, technische projectmanagers, CTO’s, IT-managers en vele andere technisch georiënteerde functies die zich in hun day-to-day job bezighouden met Microsoft technology. Ben je  minder technisch georiënteerd? Ook dan kan het interessant zijn. Tijdens de sessies krijg je uitgebreid inzicht in de functionaliteiten van Microsoft producten en brengt dit wellicht op nieuwe inzichten. Je kan contact leggen met onze partners en experts uit de community.

Ik was vorig jaar er ook. Wat is er anders dit jaar?
Natuurlijk de content ;-). Maar ook de locatie. Dit jaar is gekozen om de conferentie elders in het land te houden. Op 6 juni is 1931 Congrescentrum in Den Bosch het kloppende Microsoft community hart.

Wat maakt Experts Live Netherlands een community conferentie?
De community zijn wij. Dat ben jij. Experts Live wordt gedreven door mensen uit de Microsoft community en heeft geen commercieel belang. De content wordt aangedragen door nationale en internationale community experts en het programma samengesteld door Kenneth van Surksum en Erik Loef. Beide zeer betrokken binnen de Microsoft community. Tijdens Experts Live Netherlands zal je geen commerciële content vinden. Alles draait om technische deepdives rondom (nieuwe) Microsoft technology. De meeste sessies zijn level 300-400.

Worden de sessies opgenomen zodat ik die achteraf kan terugkijken?
Helaas is het antwoord ‘nee’. Los van het feit dat het voor ons als community conferentie te kostbaar is om sessies op te nemen willen we graag dat iedereen in-person deelneemt. En niet virtueel. Experts Live Netherlands gaat om kennis opdoen, delen en waardevolle connecties maken. Dit gebeurd offline. Heb je een vraagstuk? Stel ze gerust aan een van de sprekers of experts die rondlopen 6 juni. Zij helpen je graag een (stapje) verder. 

Wat kan ik verwachten op de partner hub?
Hier vindt je al onze community partners die het mede mogelijk maken dat wij deze conferentie kunnen organiseren. Dankzij onze partners kunnen wij de ticketprijs behapbaar houden voor ieder zijn portemonnee. Wij zijn dan ook enorm trots dat al deze organisaties zich willen verbinden en bijdrage aan de community. Loop bij ze langs om te vragen welke dienst of product zij aanbieden. Wellicht kunnen zij jou helpen met een vraagstuk die speelt binnen jouw organisatie.

Is er ook ruimte voor fun?
Jazeker! Proxsys brengt dit jaar een mini-racebaan. En bij BrightSourcing vind je een VR Formule 1 auto waar je een race kan beleven. ResultaatGroep zorgt voor verkoeling. Bij hun kun je gratis softijs halen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze gerust via de organisatie. We vullen graag deze lijst aan om zo een compleet mogelijk beeld te geven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *