Experts Live on Tour

Het community platform Experts Live trekt binnenkort door het land. We houden 6 hands-on sessies waarin we EMS, Windows 10 en Azure verder onder de loep nemen. Deze workshops zullen we verspreid over het land organiseren zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen.

Het afgelopen jaar zijn er verschillende “on Tour” edities geweest:

EMS & Windows 10

In deze workshop bekijken en beleven we de verbeteringen in Windows 10. Hoe kunnen we Windows 10 beveiligen, beheren en applicaties uitrollen en toewijzen aan gebruikers en devices. Je doet de nodige skills op om (de deployment van) deze devices te beheren en toegang te beveiligen van zakelijke data op alle apparaten en platformen.

Extend your Datacenter with Azure

Hoe kan ik het beste mijn datacenter diensten uitbreiden met behulp van services uit de publieke cloud van Microsoft? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je deze dag van leiders uit de community. Tegen de tijd dat je weer naar huis gaat, begrijp je hoe je de laatste (Premium) diensten van Azure in geavanceerde scenario’s kunt inzetten, zonder in te boeten op performantie.

Windows Server & PowerShell

Zet jij alle features van het Windows Server besturingssysteem al succesvol in? Wil je leren hoe je effectiever beheer kunt doen met PowerShell? We nemen je stap voor stap mee en laten je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zien hoe je tijd kunt besparen in het dagelijkse beheer van een omgeving, waardoor je meer tijd over houdt voor projectwerkzaamheden en koffie!