Experts Live Café + Nieuwjaarsborrel

Join us!

Op 18 januari heffen we het glas op een nieuw community jaar! Onder het genot van een drankje – en een oliebol natuurlijk – bieden we de gelegenheid om in een informele setting met elkaar bij te praten en te proosten op een fantastisch 2018.

Verder gaan we inhoudelijk aan de slag met een aantal verschillende onderwerpen. Op de agenda staan deze avond een aantal actuele paneldiscussies. Aan het einde van de avond kun je als bezoeker zelfs  leuke prijzen winnen, Maarten Goet zal deze avond onze hersens nog verder aan het werk zetten in een IT-Pro Trivia (pubquiz)!

Kom je ook mee praten over cloud, security en ransomware
op 18 januari 2018?

Locatie
Proxsys
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem

 

Aanmelden

Experts Live Café wordt mogelijk gemaakt door

Over Experts Live Café

Praat mee over Microsoft cloud, identity, security, client management, automation oplossingen in een informele setting. Korte, maar leuke en interessante gesprekken gecombineerd met beer & bites. Deze cafés worden in meerdere landen een paar keer per jaar georganiseerd met afwisselende locaties, onderwerpen en barkeepers!

Het doel van dit concept is om gemakkelijker een ​​discussie tussen het publiek en de sprekers te starten. De moderators zullen vragen stellen aan het publiek en de expert-barkeepers en houden de klok in de gaten. Naast de moderator zal er een uitgebreid panel van deskundigen (de barkeepers!) uit de community aanwezig zijn die de discussie op gang houden. Zij zullen naast elkaar ook het publiek uitdagen om op een andere manier naar de casussen te kijken!

Per ronde, die ongeveer een uur duurt, zullen er gemiddeld zo’n drie vragen behandeld worden. De onderwerpen worden vooraf gekozen in samenwerking met het sprekerspanel. De sprekers bereiden de antwoorden voor en motiveren de aanpak op de vraag en ondersteunt eventueel zijn antwoord met een live demo. Aangezien er meerdere experts in een panel zitten met verschillende achtergronden kan dit zelfs zorgen voor een animerende discussie binnen het team van experts zelf.