Delta-N
Delta-N
 • Adres

  Laan van Waalhaven 450, 2497 GR Den Haag
 • Telefoon

  +31 (0)85 487 5200
 • E-mail

  info@delta-n.nl
 • Website

  www.delta-n.nl

Delta-N levert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Als Microsoft Certified Partner gaan we op zoek naar innovatieve toepassingen die grenzen doorbreken. Daarbij staan alle mogelijkheden open: van advisering tot beheer, van projectmanagement tot softwareontwikkeling, van on-premise tot in de Cloud en van standaardproduct tot maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat niets u tegenhoudt om uw ambities te verwezenlijken. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben we onze organisatie opgedeeld in een aantal nauw samenwerkende teams met ieder hun eigen specialisme: DevOps, Application Development, Business Solutions en Cloud Productivity & Platform Solutions.

Visie Delta-N
Connected Anytime, Anywhere, Any way, dat is onze visie. Wij werken aan een ‘connected world’, waarbij ongeacht tijdstip, locatie en device op een veilige manier over de juiste informatie beschikt kan worden. En dat altijd en overal met elkaar gecommuniceerd kan worden, zodat slagvaardige beslissingen genomen kunnen worden.

Connecting the Cloud
Delta-N ziet de enorme potentie van Cloud Computing voor organisaties om meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing te realiseren. Het is voor organisaties daarom niet de vraag óf de stap naar de Cloud gemaakt wordt, maar wanneer. Wij stellen organisaties in staat meer te bereiken door op een
verantwoorde manier de stap naar de Microsoft Cloud te zetten. Omdat organisaties verschillende behoeften hebben, hebben wij onze Cloud visie onderverdeeld in drie hoofdthema’s. namelijk: IN de Cloud, VOOR de Cloud en VANUIT de Cloud. Delta-N biedt verschillende oplossingen die u helpen bij het (gedeeltelijk) overstappen naar werken vanuit de Cloud.