Alles wat je wilt weten over jouw bezoek aan Experts Live!

Jouw ticket is binnen of bijna binnen! Fantastisch dat je aanwezig bent bij het Microsoft IT community event van het jaar. Al onze partners en sprekers kijken uit naar jouw komst. Voordat het zover is lees onderstaande nog even goed door. Alle belangrijke informatie rondom jouw deelname aan Experts Live NL op 19 juni lees je hier.

Jouw badge & ticket
Jouw ticket hoef je NIET te printen. Bij de registratiebalie kun je je aanmelden. Hier ligt een badge voor je klaar die overeenkomt met de naam die staat vermeld op je bestelling. Check dit dus goed via je Eventbrite account of dit overeenkomt.

Adres voor je navigatie
Pathé Ede | Laan der Verenigde Naties 150 | Ede

De plek voor je auto
Bij Pathé Ede kun je voor de deur parkeren. Op het parkeerterrein is ruimte en in de parkeergarage in de geluidswal voor 650 auto’s. Deze plekken zijn GRATIS. Een uitrijkaart haal je aan het einde van de dag op bij de registratiebalie.

Is het parkeerterrein vol? Er is in de buurt ruimte je auto te parkeren. Ondanks dat Pathé Ede zelf veel parkeerruimte heeft is het niet voldoende voor al onze bezoekers. Wil je het risico niet lopen dat er geen parkeerplek is? Kom dan met het OV.

Ophalen badge
De registratie- en informatiebalie is vanaf 07.15u toegankelijk via de linker entree. Onze Partner Hub bevindt zich in de linkervleugel op de 1ste verdieping.

Keynote: Hack the Future
We starten om stipt 09.00 uur met de plenaire sessie: De keynote met Barry van Kampen. Nadat de keynote is begonnen, is het niet meer mogelijk de zaal in te gaan. Zorg dus dat je op tijd bent. Voor de vroege vogels: de eerste sessies starten overigens al om 07.45 uur! Bekijk het volledige programma HIER.

Mix and match: schedule builder
Wil je het maximale uit deze dag halen? Bekijk vooraf het programma en bepaal je schema van tevoren vast via onze ‘Schedule builder’. Klik HIER.

Let’s evaluate
Jouw mening is zeer waardevol! Beoordeel elke sessie op 19 juni. Klik HIER.

Tweets & posts
De hastag die je op 19 juni gebruikt op social media is #ExpertsLiveNL. Volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn en mis onze updates niet! Ook jouw vragen rondom je deelname kun je via Twitter stellen.

Uiteraard kun je ook gewoon een e-mail sturen. Tot 19 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *